Lansare de carte: Ciocoii cu adresă de e-mail, autor Cătălin Horaţiu Popa


Cătălin Horaţiu Popa lansează volumul de carte – Ciocoiul cu adresă de e-mail, în cadrul Festivalului Noi şi Europa, marţi 5 mai 2009, ora 12:00.bitmap-in-invcatalin

Scriitorul Cătălin Horaţiu Popa, este medieşean stabilit la Braşov şi îşi lansează volumul de carte numit: Ciocoiul cu adresă de e-mail, marţi 5 mai 2009, ora 12:00, în Sala de lectură a bibliotecii noastre.

Cartea este o scriere epică, iar subiectul tratează ascensiunea, iar ulterior decăderea, pe scara socială a unui tânăr bucureştean şi evidenţiază metodele pe care le-a aplicat pentru a ajunge acolo unde şi-a propus. Este scrisă la timpul prezent, iar autorul se adresează de mai multe ori cititorilor, devenind astfel întocmai ca o povestire pe care el o istoriseşte în mod amical uneia sau mai multor cunoştinţe.

Pe parcursul lecturii apar dialoguri inserate în text, aparent fără legătură, însă parcurgând toată scrierea descoperi că protagonistul Andrei Tinu, ciocoiul cu adresă de e-mail, este într-o relaţie de prietenie şi afaceri cu un tip pe nume Codrin care, pe tot cuprinsul povestirii, nu apare decât în dialog cu Andrei. În paralel cu nararea situaţilor cu care se confruntă protagonistul este descrisă, exclusiv prin dialoguri, afacerea pe care cei doi o fac şi modul în care eroul principal îl elimină pe Codrin, atunci când nu mai are nevoie de el.

De asemenea, o să găsiţi de mai multe ori anumite paralele între protagonistul Andrei Tinu şi ciocoiul lui Nicolae Filimon, Dinu Păturică, subliniind faptul că aceştia au metode de parvenire asemănătoare însă modul şi mijloacele de aplicare sunt diferite. Invităm publicul larg, toţi oamenii de cultură să participe la această manifestare din data de 5 mai 2009, ora 12:00.

~ de Antonela Sofia Barbu pe mai 3, 2009.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: