Petre Lupan lansează cartea: Dincolo de curcubeu


Vineri, 8 mai 2009, orele 18:00, în Sala de lectură a bibliotecii are loc lansarea de carte ”Dincolo de curcubeu” scrisă de Petre Lupan.

060619-rainbow-fire_bigPetre Lupan, scriitor cunoscut, „adoptat” de către medieşeni, lansează cel de al treilea volum de carte la biblioteca noastră, vineri 8 mai 2009, orele 18:00, în cadrul Festivalului Noi şi Europa.

Cartea se numeşte: Dincolo de curcubeu şi are ca temă adaptarea omului emigrant, relaţiile reale şi fictive între două persoane, în contradicţie cu faptele din lumea în care au trăit şi apoi au ajuns. Petre Lupan s-a născut pe 13 februarie 1929, în Leova, judeţul Cahul, pe malul stâng al Prutului. Pasiunea sa pentru literatură se află în strânsă legătură cu Mediaşul, oraş care l-a „adoptat” ca fiu al său, unde a aderat la cercul literar „Octavian Goga”, în cadrul căruia a publicat mai multe încercări literare: schiţe şi eseuri, fiind prezent în diferite reviste.

Editorial a debutat în anul 1985 la Editura Dacia din Cluj-Napoca cu romanul Zodia cumpenei, urmând apoi ca în anul 2008, Editura Tehno Media din Sibiu să realizeze cel de al doilea volum intitulat Clepsidra cu sticleţi.

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe Mai 3, 2009.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: