Premiul BiblioMed 2009 pentru bibliotecari


În perioada 2 – 7 noiembrie 2009, în cadrul Festivalului Cititorului, ediţia a III-a, la sediul Bibliotecii Municipale „St.L. Roth” Mediaş se va organiza a doua ediţie a concursului pentru bibliotecari şi se va oferi Premiul BIBLIOMED 2009, care constă într-un Minisistem Audio.

La acest concurs pot participa toţi Bibliotecarii din Bibliotecile Şcolare, Municipale, Orăşeneşti sau Pedagogice. Până la data de 30 octombrie 2009 sunt aşteptate proiectele în domeniul biblioteconomic, scrise şi implementate de către bibliotecari. Acestea pot fi realizate şi trimise în programul PowerPoint, pe adresa de email serviciul.cultura.spectacol@gmail.com, însoţite de o scurtă prezentare a respectivului bibliotecar. Fiecare bibliotecar se poate înscrie cu un singur proiect cultural. Aceste proiecte vor fi prezentate în cadrul Sesiunii de comunicări cu tema – „Imaginea Mediaşului în alte biblioteci din ţară şi de peste hotare”. Totodată aşteptăm şi Bibliografii despre municipiul Mediaş. Premiul acordat va fi o imprimantă. Mult succes!

Acest eveniment este organizat cu sprijinul Consiliului Local, Primăriei Municipiului Mediaş şi Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret.

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe Octombrie 26, 2009.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: