Pictori braşoveni expun la Mediaş, la Festivalul Cititorului, ediţia a III-a


Festivalul Cititorului, ediţia a III-a va debuta în 2 noiembrie 2009, la ora 14:00, cu Marşul Cititorilor organizat de Asociaţia Naţională „Ioana Em. Petrescu” a Profesorilor de Limba şi Literatura Română, participanţii purtând pancarde şi afişe cu citate celebre sau cu titlul cărţii preferate. Alături de elevii şi profesorii medieşeni vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai unităţilor de învăţământ din mediul rural.

PINACOTECA 3La sediul Bibliotecii Municipale „St.L. Roth” Mediaş se vor expune cărţile preferate ale cititorilor medieşeni şi după aceea, la ora 14:45, va avea loc vernisajul expoziţiei itinerante a Bibliotecii Judeţene „G. Bariţiu” din Braşov. Vor fi promovaţi pictori braşoveni în Expoziţia cu tema „Braşovul şi împrejurimile lui. Anotimpuri şi străzi”. Această manifestare face parte din cadrul Proiectului Biblioteci Înfrăţite 2009, iniţiat anul trecut de Biblioteca Municipală „St.L. Roth” din Mediaş şi sprijinit din acest an de către Asociaţia „Mediaşul pentru Cultură”.

La ora 15:00 are loc deschiderea Târgului de carte, la care au fost invitate Edituri locale, pentru a-şi prezenta oferta de carte. Prima zi a Festivalului Cititorului, ediţia a III-a se va încheia, la ora 15:30 cu un Seminar despre Literatura americană pentru copii.

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe Noiembrie 1, 2009.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: