Târgul de carte, ediţia a III-a la Bibliotecă


Deschis în prima zi a Festivalului Cititorului, ediţia a III-a, la Târgul de carte au fost prezente două edituri din Mediaş: Editura Cr3ativ şi Editura Samuel. A fost lansat primul număr al Revistei de Ştiinţă şi Cultură „Lykeion”, editat de către Editura Cr3ativ.

Revista a apărut din iniţiativa unui colectiv de cadre didactice de la liceele medieşene şi este o revistă adresată tuturor profesorilor şi altor categorii de intelectuali care vor să se afirme prin actul de cultură şi cercetare ştiinţifică.

” Lykeion” îşi propune să menţină un standard înalt în ceea ce priveşte calitatea şi orginalitatea ideatică. Prin tematică şi problematică, revista urmăreşte să realizeze un schimb de idei valoroase în domeniile istorie, ştiinţe socio-umane şi literatură. În consecinţă, ea rămâne deschisă tuturor celor care doresc să publice articole din domeniile mai sus menţionate sau în relaţie de interdisciplinaritate cu acestea.

Revista poate fi achiziţionată de la sediul Editurii Cr3ativ din Strada Mihai Eminescu nr. 4-7, Hotel Central -parter. www.cr3ativ.ro

Editura Samuel a participat la acest festival cu două standuri adresate copiilor. Cărţiile de colorat, poveştile, versetele

biblice au fost atracţia celor mici. Fiind partener în cadrul proiectelor derulate de către Biblioteca Municipală „St.L.Roth”, Editura Samuel şi-a făcut cunoscută oferta, oferind cărţi creştine, cititorilor Bibliotecii. (http://www.samuel.ro)

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe Noiembrie 9, 2009.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: