20 de ani de la Revoluţia Română


Pentru a ne aminti de Revoluţia din Decembrie 1989, la Biblioteca Municipală „St.L.Roth” Mediaş se va realiza în perioada 16 – 30 decembrie 2009 o expoziţie de carte şi ziare cu sprijinul Şcolii cu clasele I-VIII „St.L.Roth” şi a Bibliotecii Judeţene „ASTRA” Sibiu. Pe elevii din liceu îi provocăm la un concurs de eseuri cu tema: „Cât sunt de Liber după 20 de ani”, termenul de trimitere al lucrărilor fiind 10 decembrie 2009 pe adresa de email: serviciul.cultura.spectacol@gmail.com. Premierea va avea loc la sediul Bibliotecii în data de 18 decembrie 2009, ora 15.00.1. Concurs de eseuri: “ Cât sunt de Liber după 20 de ani – Drumul spre Libertate” ( 22 Decembrie 1989 – 22 Decembrie 2009 )

Concurs de eseuri adresat elevilor din liceu. Lucrările vor fi scrise cu caracter de Arial 11, fiind însoţite şi de imagini despre Revoluţia din Decembrie 1989.

Termenul de predare al lucrărilor este 10 Decembrie 2009. Premierea celor mai bune lucrări se va face în data de 18 decembrie 2009, la sediul Bibliotecii.

Lucrările se vor trimite în format electronic pe adresa de email: serviciul.cultura.spectacol@gmail.com sau vor fi aduse pe CD la sediul Ludotecii “ Ursuleţii Veseli” din cadrul Bibliotecii Municipale “St.L.Roth” Mediaş.


2. Expoziţie de carte şi ziare – în sala de conferinţe.

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe Noiembrie 25, 2009.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: