Proiectul „Mai aproape de părinţi” îi încântă pe copii


În cadrul Proiectului „Mai aproape de părinţi”, început în luna ianuarie, elevii Şcolii cu  clasele I -VIII Nr. 4 învaţă să îşi creeze o adresă de email pe cont Gmail şi un blog, pe www. blogger. com. Un grup de 8 elevi receptivi în ceea ce priveşte informaţia şi internetul au decis să comunice cu cei de vârsta lor, nu doar prin intermediul messenger-ului, ci şi prin email, învăţând să creeze un cont pe Gmail. Având diverse pasiuni,  precum jurnalistica, desenul, muzica, dansul vor intra în comunitatea bloggerilor din Mediaş.

Ei au înţeles că a deţine  un blog, înseamnă să te exprimi corect, să-ţi scrii punctul de vedere şi să cunoşti cât  mai multe persoane  cu idei comune. Aceste blog-uri nou create vor avea nevoie de câteva corecturi, înainte de a fi făcute publice. La a doua întâlnire a Comunităţii de bloggerilor medieşeni, sper ca elevii să fie primiţi cu entuziasm şi să înveţe cât mai multe despre subiectele abordate.

” Trebuie să menţionez că îmi face plăcere să lucrez, atât cu copiii, cât şi cu persoanele în vârstă.  Nu deţin toţi un computer acasă, de aceea la Bibliotecă este un prilej să dezvoltăm şi alte servicii comunitare cum ar fi, în acest an: 6 cursuri gratuite pentru tineri şi adulţi de internet, mesagerie electronică, jurnalism, limbi străine, istorie locală, biblioteconomie,  4 concursuri de creaţie artistică, 12 întâlniri cu beneficiarii de card (permis de intrare), o campanie de promovare a cărţii şi a drepturilor sociale şi vom edita o revistă  cu caracter social – cultural”, comunică Antonela Sofia Barbu, manager de proiect.

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe Februarie 23, 2010.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: