Cercul de lectură „ASTRA Junior” şi la Mediaş


Tinerii talentaţi din judeţul Sibiu vor fi promovaţi în cadrul Cercului de lectură „ASTRA Junior” la iniţiativa doamnei Cornelia Cramarenco, şef serviciu Secţia Copii şi Tineret din cadrul Bibliotecii Judeţene ASTRA Sibiu. Pentru că în Mediaş şi localităţile din jur sunt peste 100 de elevi care au trimis lucrări la concursurile naţionale, judeţene, locale, dar şi tineri care acum încearcă să descopere tainele scrisului, această iniţiativă vine ca o provocare pentru vacanţă.

Biblioteca Municipală „St. L.Roth” Mediaş intră în acest parteneriat contribuind atât la realizarea Revistei de creaţie literară „Astra Junior”, cât şi la organizarea în fiecare zi de joi, de la ora 13.00 – 14.00, a cercului de lectură la Mediaş, pe toată perioada vacanţei, începând cu data de 17 iunie 2010. În cadrul acestor cercuri organizate atât la Sibiu, cât la Mediaş vor avea loc exerciţii de imaginaţie, ateliere de creaţie literară, ore de lectură. Înscrierile pentru participarea la acest cerc de lectură se fac la adresa de email: serviciul.cultura.spectacol@gmail.com, persoană de contact Antonela Sofia Barbu – Biblioteca Municipală „St. L.Roth” Mediaş şi corneliacramarenco09@yahoo.com, persoană de contact Cornelia Cramarenco – Biblioteca Judeţeană „ASTRA” Sibiu.

Cercul de lectură „ASTRA” Junior este susţinut de Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România, filiala Sibiu şi Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret.

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe Iunie 14, 2010.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: