Eminescu ne uneşte la Bibliotecă


Mihai Eminescu va fi sărbătorit în acest an, într-un mod mai special în data de 15 iunie 2010, la Mediaş. În cadrul Proiectului „Mai aproape de părinţi”, cei 30 de copii implicaţi în acest proiect, atât din mediul rural, cât şi urban, vor recomanda prin email cititorilor Bibliotecii Municipale „St. L.Roth” şi ai Bibliotecii Judeţene „ASTRA” Sibiu, câte o poezie.

Elevii îndrumaţi de doamnele Antonela Sofia Barbu, manager în cadrul Proiectului „Mai aproape de părinţi” şi Cornelia Cramarenco – şef serviciu la Secţia Copii şi Tineret din cadrul Bibliotecii Judeţene „ASTRA” Sibiu au realizat şi o prezentare în PowerPoint pe care o vor rula la sediul Bibliotecii din Sibiu, respectiv sediul Bibliotecii Municipale „St. L.Roth” din Mediaş, în data de 15 iunie 2010, de la ora 14.00.

În cadrul acestui proiect vor fi premiate în data de 17 iunie 2010,ora 11.00, la cele două sedii ale bibliotecilor din Mediaş şi Sibiu, cele mai frumoase emailuri, pe care tinerii le vor primi de la cititori, în cadrul unui dialog pe internet, cu tema

„ Scrisoare către Mihai Eminescu”.

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe Iunie 14, 2010.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: