Cercul de lectură „ASTRA JUNIOR” – prietenii lui Peter Pan


Pe parcursul celor două luni de vacanţă, copiii de la Centrul de Plasament Mediaş, însoţiţi de domnişoara Mariana Păucean au participat la un program special organizat pentru ei, în cadrul Cercului de lectură „ASTRA JUNIOR”, la Biblioteca Municipală „St. L.Roth” Mediaş.

Această prezentare necesită JavaScript.

În fiecare joi, de la ora 11.00 – 13.00 au ascultat şi au citit împreună despre Peter Pan. Acesta este un personaj creat de J. M. Barrie în piesa de teatru Peter Pan sau Băieţelul care a refuzat să crească (1904) şi romanul Peter și Wendy (1911). Copiii au colorat imagini printate cu diverse teme precum piraţii, zânele, sirenele. Ei au participat la un concurs despre Prietenii lui Peter Pan, urmărind materiale realizate în PowerPoint şi au vizionat filme online cu personajele învăţate.

„ În data de 19 august 2010, de la ora 11.00 vom organiza o Expoziţie cu desenele acestor copii, vom pregăti un chestionar pentru a afla cu ce informaţii au rămas  în cele două luni de activităţi, iar cei mai talentaţi la pictură, vor primi premii în cărţi. Aceşti copii sunt deosebit de deschişi, învaţă foarte uşor ceea ce şi pasionează, iar pentru că toţi sunt băieţi, le vom organiza în această zi un atelier de creaţie, în care vor confecţiona măşti pentru piraţi”, comunică Antonela Sofia Barbu, manager de proiect.

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe August 11, 2010.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: