Proiectul “BuniNet – bunicii învaţă pe Internet” este primul câştigător al Concursului de proiecte “Instruieşte-ţi Comunitatea” organizat de IREX


Prima ediţie a Concursului “Instruieşte-ţi comunitatea” organizat de IREX (The International Research & Exchanges Board),organizaţie internaţională, non profit, care asigură promovarea de  programe inovatoare pentru îmbunătăţirea calităţii şi dezvoltarea societăţii civile, s-a încheiat în aceste zile.

Au aplicat pentru finanţare 5 biblioteci din ţară, care au organizat în perioada 2009 – 2010 cursuri sau alte tipuri de programe de instruire pentru comunităţile pe care le servesc.

După evaluarea preliminară, discuţiile pentru clarificare şi votul juriului, a fost anunţat câstigătorul primei ediţii a Concursului “Instruieşte-ti comunitatea!”: “BuniNet – să învăţăm bunicii să comunice pe internet” propus de Biblioteca Municipală „St. L. Roth” Medias, judetul Sibiu, manager de proiect Antonela Sofia Barbu.

Biblioteca Municipală “St. L.Roth” Mediaş a participat alături de biblioteci judetene din Vrancea, Iaşi, Dâmboviţa, Sălaj.

Scopul Proiectului „BuniNet – să învăţăm bunicii să comunice pe Internet” este de a instrui persoanele de vârsta a III-a, apte de muncă, care au urmat Cursul de Mesagerie electronică şi Internet să-şi dezvolte abilităţile, să îşi suplimenteze veniturile. Cursanţii vor învăţa să creeze un blog, să completeze un Curriculum Vitae, să îşi caute un alt serviciu prin intermediul Internetului şi să-şi promoveze hobby-urile, care le pot aduce un venit în plus la pensie. Valoarea proiectului este de 1.251 USD, suma de 906 USD fiind finanţată de IREX, iar suma de 345 USD fiind suportată de către Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret Mediaş.

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe August 26, 2010.

2 răspunsuri to “Proiectul “BuniNet – bunicii învaţă pe Internet” este primul câştigător al Concursului de proiecte “Instruieşte-ţi Comunitatea” organizat de IREX”

  1. FELICITAR FELICITARI FELICITARI,NU SE PUTEA UN CADOU MAI FRUMOS DE ZIUA TA.IMI PARE BINE CAAM ADUS SI EU UN MIC APORT LA ACEST SUCCES SI CA AM FACUT PARTE SI FAC DIN ACEST PROIECT PRACTIC TURA NOASTRA AM FOST PIONIERII ACESTUI PROIECT SI AM SA IL BAG UNDEVA INMEMORIE SA IL POT ARATA PESTE ANI NEPOTILOR CE AM PUTUT FACE NOI CAEI DE VIRSTA A DOUA SI A TREIA.TRBUIE SA RECUNOASTEM CA MARELE MERIT ESTE AL D SOAREI ANTONELA CARE S A IMPLICAT CU TRUP SI SUFLET IN ACEST PROIECT SI DECI MERITA TOATE LAUDELE DIN LUME SI PENTRU CA AZI E ZIUA EI SA II URAM LA MULTANI SI MULTA FERICIRE SA AIBA PARTE IN VIATA DE MULTE ASTFEL DE PROIECTE CISTIGATE IN FATA UNOR BIBLIOTECI MAI MARI DECIT A NOASTRA SI CU RENUME ACUM SE VEDE CIT SUFLET SI CITE ORE DE MUNCA INTENSA A DEPUS D SOARA ANTONLA IN ACEST PROIECT .INCA O DATA FELICITARI SI LA MULTI ANI

  2. Multumesc din suflet! Multa sanatate tuturor si va astept la urmatorul curs.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: