În această toamnă, cărţi şi filme noi prezentate la Cercul de lectură „Astra Junior” din Mediaş


Copiii din Centrul de Plasament, alături de cei din Centrul de Zi „Sf. Andrei” se vor întâlni la Biblioteca Municipală „St. L.Roth” Mediaş, în fiecare joi la Cercul de lectură „Astra Junior”. Programul iniţiat de Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu în colaborare cu Biblioteca Municipală „St. L.Roth” Mediaş aduce, începând cu 16 septembrie 2010, personaje noi din lumea basmelor pentru copii.

Dacă în vara acestui an, cei prezenţi la acest program, l-au descoperit pe Peter Pan şi prietenii lui – Sirenele, Zânele şi Piraţii, în această toamnă, copiii se vor familiariza cu viaţa unor personalităţi din domeniul picturii, muzicii, tehnicii din colecţia „Micul Geniu”. Pe parcursul întâlnirilor de la Bibliotecă, ei vor citi, vor viziona filme şi vor participa la exerciţiile de imaginaţie pregătite special pentru acest Proiect.

„Cu sprijinul doamnei Cornelia Cramarenco, Şef de serviciu la Secţia pentru Copii şi Tineret din cadrul Bibliotecii Judeţene ASTRA Sibiu, vom realiza zece întâlniri deosebite pentru aceşti copii, deoarece dânsa ne va pune la dispoziţie atât cărţi, cât şi filme din viaţa acestor personalităţi. Micii sibieni participanţi la Clubul de lectură ASTRA Junior Sibiu au pregătit câteva surprize pentru exerciţiile de imaginaţie, specifice vârstei lor şi vor colabora cu membrii Cercului din Mediaş”, comunică Antonela Sofia Barbu, manager de proiect – Cercul de lectură ASTRA Junior Mediaş.

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe Septembrie 13, 2010.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: