Biblionet lansează concursul „Azi n-am fost la bibliotecă”


Fundaţia IREX România, coordonatorul programului „Biblionet- lumea în biblioteca mea”, lansează concursul de filme, imagini, sloganuri şi design pentru liceeni intitulat „Azi n-am fost la bibliotecă”.

Participanţii sunt provocaţi de organizatori la un exerciţiu de comunicare vizuală: ilustrarea prin film, fotografie sau grafică a prezentului şi viitorului bibliotecilor în România şi a rolului pe care îl au acestea în viaţa adolescenţilor. Înscrierea proiectelor în concurs se va face online, pe site-ul concursului, la concursliceeni.biblionet.ro, până cel târziu pe 15 ianuarie 2011. Proiectele vor fi evaluate la nivel naţional de către un juriu format din scriitori şi specialişti în arta filmului şi publicitate, iar cele mai bune proiecte vor fi premiate în luna martie 2011. În promovarea concursului către liceeni şi către profesori sunt angrenate bibliotecile publice judeţene, precum şi inspectoratele şcolare judeţene.

De asemenea, concursul va fi prezent cu propria sa pagină de Facebook (http://www.facebook.com/azinamfostlabiblioteca) şi cont de twitter (http://twitter.com/aziNUbiblioteca). “Cred că acest concurs li se potriveşte ca o mănuşă şi de-abia aştept să văd filmele şi sloganurile pe care le vor face. Vom face în aşa fel încât să avem adevărate personalităţi în juriu, care să fie dispuse să intre în dialog cu tinerii. Ne amintim cu toţii cât de importante sunt întâlnirile din adolescenţă cu oameni de valoare, atunci când ne formăm şi avem cea mai mare nevoie de modele“, a precizat Paul Baran, coordonatorul programului Biblionet.

 

(Sursa Zi de Zi)

 

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe Noiembrie 18, 2010.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: