Clubul talentelor şi campania „Hai pe Net!”


Clubul talentelor din cadrul Ludotecii „Ursuleţii veseli” coordonat de Daniela Lupu, referent  al Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret s-a înscris în Campania „Hai pe Net” derulată la CIP!

În aceste zile, cei mai mici reprezentanţi au beneficiat de computer, de internet pentru a-şi realiza lecţiile, a se juca şi a comunica cu prietenii. Fiind voluntari în cadrul CIP, ei s-au alăturat promovării noilor servicii BIBLIONET – Lumea în Biblioteca mea, împărţind în oraş felicitări cu mesajul „I love Biblionet!” , alături de fluturaşi cu orarul de la CIP şi campania „Hai pe net!”

Un număr de 30 de persoane au aflat despre programele adresate copiilor, persoanelor de vârsta a III-a, şomerilor, micilor întreprinzători, profesorilor şi elevilor.

Un grup ţintă important îl constituie persoanele din mediul rural, care locuiesc în localităţi  ce   nu beneficiază de un centru Biblionet şi o bibliotecă comunală. Cei care merg în fiecare joi, la piaţă , au posibilitatea de a intra la bibliotecă, pentru a accesa informaţii de pe internet.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe Martie 5, 2011.

Un răspuns to “Clubul talentelor şi campania „Hai pe Net!””

  1. O INITIATIVA DE LAUDAT ,ADEVARUL E CA NUMAI ASA PUTEM AJUTA OAMENII SA STIE MAI MULT.E O IDEE F BUNA DE A AJUTA PRODUCATORII AGRICOLI,SA GASEASCA NOUTATILE DE CARE AU NEVOIE.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: