Ziua Mondiala a Apei 2011 sub deviza ”APA PENTRU ORAŞE – Răspunzând provocării urbane”


In cadrul Conferintei Natiunilor Unite asupra Mediului Inconjurator, de la Rio de Janeiro a fost adoptata, la 22 decembrie 1992, hotararea prin care 22 martie devenea ZIUA MONDIALA A APEI. S-a dovedit a fi o ocazie buna pentru a reaminti tuturor cat de importante sunt eforturile concrete de a oferi spre consum apa pura, precum si identificarea problemelor si gasirea de solutii la aceste.

In fiecare an, una sau mai multe Agentii internationale specializate ale ONU isi asuma responsabilitatea coordonarii sarbatoririi ZILEI MONDIALE A APEI. Anul acesta, acest rol ii revine Organizatiei Natiunilor Unite pentru Educatie, Ştiinta  si Cultura (UNESCO).

Ziua Mondiala a Apei 2011 aniversata în anul 2011 sub deviza ”APA PENTRU ORASE – Raspunzand provocarii urbane” . Însemnătatea  acestei celebrări constă în aducerea în atenţia opiniei publice a problemelor legate de necesitatea protejării cantitative şi calitative a apelor şi in reliefarea rolului, din ce in ce mai implicant, ce revine factorilor răspunzători în întreţinerea, valorificarea şi protejarea surselor de apă.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe Martie 22, 2011.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: