Săptămâna Naţională a Voluntariatului sărbătorită la Mediaş


Primăria Municipiului Mediaş, prin Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport,Turism şi Tineret, se alătură acţiunilor care au loc la nivel european în 2011, Anul european al voluntariatului.

Primul pas a fost lansarea Centrului de voluntariat Mediaş, iar ca prim obiectiv acest centru îşi propune organizarea unor acţiuni în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului care se va desfăşura în perioada 9-15 mai 2011.

Săptămâna Naţională a Voluntariatului, aflată la cea de a-X-a ediţie, reuneşte într-o săptămână din fiecare an un portofoliu de sute de activităţi diverse de voluntariat, în numeroase comunităţi din ţară. În municipiul Mediaş se vor organiza patru activităţi dedicate voluntariatului şi anume:

  •  Lanţ uman cu tema „Fii voluntar pentru Mediaş” – la  această acţiune sunt aşteptaţi peste 200 de elevi aparţinând instituţiilor de învăţământ medieşene. Elevii vor purta afişe cu mesaje pro-voluntariat şi vor înconjura parcul din Piaţa Regele Ferdinand. Data desfăşurării – 9/5/2011
  •  Campanie de ecologizare a zonei Izvorul Dorului. Data desfăşurării- 11/05/2011.
  •  Îndeplinim dorinţe!  Elevii vor strânge şi vor face donaţii de cărţi, jucării, dulciuri  copiilor cu probleme sociale. Data desfăşurării – 12/05/2011.
  • Concurs de sloganuri pentru colectarea selectivă a deşeurilor şi concurs de „Creaţie vestimentară din materiale reciclabile„. Aceste concursuri se adresează doar voluntarilor înscrişi în baza de date a Centrului de Voluntariat Mediaş. Data desfăşurării: 13/05/2011.

Această prezentare necesită JavaScript.

Parteneri: Asociaţia „Mediasul pentru Cultură” şi Asociaţia „Podişul Târnavelor”.

Colaboratori: Fundaţia „Tineri pentru Misiune”.

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe Mai 9, 2011.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: