Proiectul „Carte şi Computer” aduce Ştrumfii la CIP


În cadrul Proiectului  ” Carte şi Computer” derulat la CIP – Biblionet „Lumea în biblioteca mea” a fost realizată o carte de colorat pentru cei mici, de către Roxana Damaris Borcan, din clasa a VI – a,  Şcoala generală cu clasele I – VIII Nr. 4.  Este a cincea carte din seria „Citim şi Colorăm” cu texte şi imagini prelucrate în Office Publisher. După ce a căutat informaţii despre iepuraşi, câini, pisici, ursuleţi şi căprioare, iată că o altă carte este dăruită copiilor. Este vorba despre povestea Ştrumfilor – cine sunt ei, de unde vin şi cum se numesc  – pregătită special pentru Ziua Internaţională a Ştrumfilor, zi în care sunt organizate manifestări cu aceste personaje din desenele animate, în multe oraşe ale lumii.

Această revistă a fost dăruită vineri, 24 iunie 2011, la CIP, „BuniNeţilor”, pentru a le arăta câte lucruri se pot realiza datorită Internetului şi a programului Office Publisher, adolescenţilor care vin la CIP şi copiilor din oraş, care se aflau în Parc împreună cu bunicii sau părinţii. Un număr de 30 de cărţi vor fi dăruite copiilor de la Centrul de Zi Sfântul Andrei, pentru a citi şi colora în vacanţa de vară.

„Proiectul „Carte şi Computer” are rolul de a învăţa până la sfârşitul acestui an, un număr de 25 de  copii cu vârsta cuprinsă între 10 – 14 ani, să caute informaţii pe Internet, să le salveze şi apoi să realizeze cărţi de colorat, felicitări, pliante în Office Publisher. Până acum au fost realizate  5 cărţi despre animale şi informaţii referitoare la acestea, cartea despre Ştrumfi, fiind un supliment de vacanţă pentru cei mici”,  comunică Managerul de proiect, Antonela Sofia Barbu .

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe Iunie 25, 2011.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: