Construim căsuțe din carton la CIP – Biblionet


În cadrul Proiectului „Carte și Computer” se derulează atelierele de vacanță. Împreună cu un grup de adolescenți facem primii pași pentru a le dezvolta abilitățile de comunicare și pentru a le stimula cititul. În Colecția „Căsuțele lumii” avem pregătite : căsuțele din România, Elveția, Olanda și căsuța lui Moș Crăciun. Ce facem noi?

Prima dată citim despre prezentarea țărilor, apoi ne adunăm instrumentele, pictăm, colorăm, decupăm, pliem, lipim și căsuța e gata. Vom realiza un mic parc de căsuțe pe care le vom prezenta copiilor de la Centrul de zi „Sf. Andrei”. Când vor vedea cât sunt de reușite își vor dori să devină mici constructori. Le-am pregătit și lor câte un pachet cu piese pe care să le asambleze împreună cu Alin, Roxana și Karina. Adolescenții vor comunica și vor socializa cu copiii de la Centrul de zi Sf. Andrei, le vor citi despre România, Olanda, Elveția și le vor trezi interesul să caute informații pe Internet despre căsuța lui Moș Crăciun.

Cu această ocazie, în cadrul Proiectului „Carte și Computer”, adolescenții la care vin la CIP au învățat să utilizeze scanerul și imprimanta. 

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe august 17, 2011.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: