CIP – Biblionet devine Centru de presă pentru MECEFF


În perioada 5 septembrie – 11 septembrie Mediașul se bucură de Festivalul Internațional de Film. Sunt invitați peste 150 de jurnaliști din țară și din străinătate, actori, regizori, personalități politice, printre care David Blum – SUA -scenarist , Costel Safirman – Israel – critic de film, Wolfang J. Ruf – Germania – jurnalist, Anca Mitran – România – director Arhiva Națională de Filme, Dor Holloway – Germania – jurnalist, Irina Margareta Nistor – România – jurnalist, Eginald Schlattner – România – scriitor.

Luni, 5 septembrie 2011, la Medias, a avut loc deschiderea oficială a primei ediții a Mediaș Central European Film Festival (MECEFF)! Spectatorii medieșeni s-au bucurat de un concert spectaculos susținut de Fanfara 10 Prăjini, care a îmbinat ritmurile uluitoare pe piese tradiționale și adaptări ale unor melodii celebre internaționale. În aplauzele publicului a intrat și Claudiu Bleont pentru o interpretare de succes a vieții celebrului cântăreț de jazz, Danny Boodmann TD Lemon (Novecento), care și-a trăit întreaga viața la bordul vasului de croaziera „Virginian”.

Venind în sprijinul tuturor invitațiilor care au nevoie de a fi conectați la mediul virtual a fost amenajat la CIP – Biblionet un Centru de Presă. Cele 10 computere sunt puse la dispoziție între orele 9.00 – 20.00, iar voluntarii MECEFF asigură buna organizare, acordând consultanță.

Scenaristul David Blum din SUA a fost mulțumit de serviciile oferite și vine în fiecare zi  pentru a scrie și trimite articole. 

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe Septembrie 8, 2011.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: