Biblioteca se implică în sănătatea adolescentelor


Campania „Biblioteca se implică în sănătatea adolescentelor” va fi deschisă în Noaptea Bibliotecilor, la miezul nopții. Adolescentele din Mediaș vor participa la prezentarea Proiectului „Învăt să previn cancerul de sân” , derulat în colaborare cu Asociația „Mediașul pentru Cultură”, Direcția pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret și Consiliul Local al Tinerilor. Ele vor fi informate despre organizarea cursurilor de prevenție cancer la sân, despre alimentația sănătoasă, lupta cu țigările și importanța sportului. 

30 de adolescentele vor primi carnetele roz și vor bea un ceai dintr-o cană cu fundiță, simbolul Stop cancer la sân. In luna noiembrie vor purta la școala, tricoul cu mesajul ”Invăț să previn cancerul la sân”, iar in luna decembrie vor împodobi la Biblioteca, Bradul de Crăciun cu fundițe roz și vor cânta colinde.

În perioada 1 octombrie – 30 decembrie organizăm Campania:” Biblioteca se implica în sanatatea ta!” pentru conștientizarea publică a cancerului la sân. Vor avea loc întâlniri la Clubul de Sănătate organizat în Mediaș, prezentări de carte și de produse naturiste.

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe Septembrie 26, 2011.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: