Mai aveţi 5 zile pentru a susţine şi voi Campania e-Skills Week 2012 !


Campania paneuropeană e-Skills Weeek 2012,  la care a aderat şi Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret prin Biblioteca Municipală ”St. L. Roth”  se va încheia în 1 mai 2012. Timp de 5 luni s-au strâns 832 de susţinători de pe reţeaua de socializare Facebook. Este nevoie şi de sprijnul vostru, pentru a sensibiliza autorităţilor locale cu privire la beneficiile internetului şi  a rolului său în biblioteci.

Cauza ”Lumea în cuvinte – Worlds Withing Words” creată de  ANBPR (Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor si Bibliotecilor din România )  http://www.anbpr.org.ro/ prin reţeaua sa naţională de biblioteci, doreşte să popularizeze beneficiile IT&C pentru diferitele categorii de utilizatori.

Aceasta este adresa unde daţi clik şi apoi apăsaţi pe JOIN,  invitand alţi prieteni să ne vină alături! http://www.causes.com/causes/656950-lumea-in-cuvinte-worlds-within-words-www

Domnul Nicolae Todoran, de la S.C. Meditur S.A. din Mediaş a fost primul medieşean care a aderat la această cauză, urmat de Mihai Buninet, jurnalişti, adolescenţi, profesori şi bunici.

Voi posta mesajul domnului Tudoran, cu speranţa că veţi fi convinşi de importanţa acestei cauze , ajungând în 5 zile  la 1000 de susţinători:

”Campania e-Skills Week 2012 promoveaza cresterea interesului publicului indiferent de varsta, fata de tehnologia informatiei, dezvoltarea aptitudinilor digitale in randul tuturor categoriilor sociale si atragerea tinerilor spre cariere in sectorul IT&C. 

Pentru Romania acesta campanie este binevenita si trebuie sa o sustinem in primul rand pentru a creste interesul copiilor si ai atrage din nou catre salile de lectura, constienti fiind de faptul ca toti au auzit de < internet >, dar foarte putini au acces la calculator si mult, mult mai putini sunt cei care pot accesa internetul .

Doresc sa amintesc aici ca in foarte multe tari accesul la internet in scoli este asigurat in totalitate si in mod gratuit. Nu mai departe in Uruguay , odata cu intrarea in prima clasa de invatamant, fiecare elev primeste in mod gratuit un Laptop si acces la internet.

Sa nu uitam de copii si nepoti. Ei sunt cei de care avem nevoie in perioada urmatoare si nu oricum ! 

Campania e-Skills Week 2012 promoveaza cresterea interesului publicului indiferent de varsta, fata de tehnologia informatiei, dezvoltarea aptitudinilor digitale in randul tuturor categoriilor sociale si atragerea tinerilor spre cariere in sectorul IT&C. 

Pentru Romania acesta campanie este binevenita si trebuie sa o sustinem in primul rand pentru a creste interesul copiilor si ai atrage din nou catre salile de lectura, constienti fiind de faptul ca toti au auzit de< internet>, dar foarte putini au acces la calculator si mult, mult mai putini sunt cei care pot accesa internetul .

Doresc sa amintesc aici ca in foarte multe tari accesul la internet in scoli este asigurat in totalitate si in mod gratuit. Nu mai departe in Uruguay , odata cu intrarea in prima clasa de invatamant, fiecare elev primeste in mod gratuit un Laptop si acces la internet.

Sa nu uitam de copii si nepotii. Ei sunt cei de care avem nevoie in perioada urmatoare si nu oricum 

Sa sustinem cu totii aceasta campanie.”

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe Aprilie 25, 2012.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: