Ziua Libertăţii Presei sărbătorită la Mediaş


Direcţia pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret Mediaş împreună cu Biblioteca Municipală „St. L. Roth” vă invită în data de 3 mai, orele 14:30 la o Dezbatere cu tema : „Jurnalist vs. Blogger ”.

Ziua de 3 mai are o semnificaţie aparte datorită faptului că sărbătorim Ziua Mondială a Libertăţii Presei. Această zi este considerată un bun prilej pentru evaluarea gradului de independenţă, promovarea importanţei protejării presei de agresiuni sau cenzură şi pentru a aduce un omagiu celor ce au contribuit semnificativ la dezvoltarea presei.

”Ne propunem ca discuţiile să fie pe tema exemplelor de bună practică, deoarece jurnaliştii şi bloggerii s-au implicat împreună în viaţa culturală şi socială a municipiului nostru în ultimii ani.

Vom deschide Expoziţia de fotografie cu tema „Fotografia mea de suflet”, în care vor fi expuse imagini realizate de jurnaliştii din judeţul Sibiu şi vom prezenta cele mai bune filme despre această profesie”, comunică Lucian Teodor Costea, director al Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret.

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe Aprilie 30, 2012.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: