Echipa Hai pe net!, pornește în țară pentru a înmâna premiile câștigătorilor


Într-o singură săptămână, Campania Hai pe Net! a adus online 15 760 de români
● Echipa Hai pe net!, pornește în țară pentru a înmâna premiile câștigătorilor

În cursul lunilor iunie și iulie a.c., echipa EOS România pornește în țară pentru a înmâna premiile câștigătorilor competiției Hai pe Net! – o campanie de alfabetizare digitală a românilor. Cele 3 categorii vizate de competiție au fost: cea mai sugestivă fotografie, cea mai relevantă poveste de succes și cel mai bun video. Evenimentele de premiere vor fi găzduite de premianții celor 3 categorii astfel: 13 iunie, Liceul Teoretic Teiuș, jud. Alba, 2 iulie – la sediul Bibliotecii din Mediaș, jud. Sibiu, și 6 iulie – la Biblioteca din Miloșești, jud. Ialomița.

Sponsorul principal al competiției Hai pe Net! este Microsoft România care premiază câștigătorii concursului cu câte un Microsoft KinectBundle cu Xbox 360 (3 x Premiul I), câte un pachet Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 și Microsoft LifeCam HD-6000 (3 x Premiul II) și câte un Microsoft LifeCam VX-800 (3 x Premiul III).

Pentru categoria Cea mai sugestivă fotografie, premiile au fost desemnate astfel: Premiul I – d-na Maria Ștefan – de la Biblioteca Miloșești din județul Ialomița, pentru fotografia care a surprins cel mai bine Primul Click; Premiul II – d-na Georgeta Topan –de la Biblioteca Județeană Octavian Goga din Cluj Napoca, pentru activități dedicate seniorilor și implicării lor în utilizarea noilor tehnologii, Premiul III – d-na Dana Tipei – de la Școala cu clasele I-VIII Anișoara Odeanu din localitatea Lugoj, județul Timiș pentru surprinderea activității derulate de elevii școlii în cadrul unei activități de învățare inter-generațională;
Categoria Cea mai relevantă poveste de succes a desemnat Premiul I d-nei Antonela Sofia Barbu de la Biblioteca Mediaș din județul Sibiu pentru Activitățile dedicate seniorilor și grupurilor vulnerabile, surprinse atât în fotografii, cât și video și în format text; Premiul II d-nei Ioana Goran de la Biblioteca Păușești – Măglași din județul Vâlcea – Povestea unui tânăr pentru care Internetul a devenit un prieten de nădejde și l-a ajutat în găsirea informațiilor pentru tratarea bolii lui, iar Premiul III merge către d-na Elena Odăianu de la Biblioteca Dumbrăvița din județul Brașov, pentru povestea “De la utilizator la voluntar în Campania Hai pe net!” pentru coordonarea și motivarea voluntarilor în scopul atragerii cât mai multor persoane excluse digital;
La categoria Cel mai bun video, au fost desemnați câștigători Premiul I – d-na Ramona Humeniuc – de la Liceul Teoretic Teiuș din județul Alba, Premiul II – d-na Crina Popescu de la Biblioteca Comunală Pietrari, judeţul Vâlcea și Premiul III – d-nei Diana și d-lui Ilie Fîrtat de la Biblioteca Publica Locală Grădiștea, județul Vâlcea.

Toate materialele premiate sunt postate pe youtube și pe site-ul http://www.eos.ro/ .

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe Iunie 19, 2012.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: