Vacanta 3 D la Biblioteca


 In aceasta perioada se desfasoara la Biblioteca Municipala St. L. Roth, in Departamentul CIP – Biblionet un program de vacanta, numit ”Vacanta 3 D”. Acest program este adresat atat copiilor de la Centrul Sf. Andrei, cat si beneficiarilor Centrului de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap.

Printre primele activitati amintesc ”Atelierul prietena mea, Cartea”, in cadrul caruia am citit carti pentru copii, dar si pasaje din carti de dragoste. Au avut loc si vizionari de filme, cel mai apreciat film de catre beneficiarii Centrului de recuperare, fiind ”Dear John”, dupa cartea autorului Nicolas Sparks.

Am vrut sa aratam celor care nu au utilizat niciodata computerul, cat de util poate fi. O alta activitate a cuprins cele 10 ore de curs IT, in care atat copiii de la Sf. Andrei, cat si beneficiarii Centrului de Recuperare au invatat sa caute informatii pe internet, in functie de pasiunile lor.

In urmatoarele zile, dupa ce au reusit sa cante la orga virtuala, sa joace sah sau sa participe la cursele cu masini online, cele doua grupuri de persoane cuprinse in Programul ”Vacanta 3 D”  se vor bucura sa vizioneze filmulete 3 D online si sa admire fotografii 3 D din reviste, cu peisaje din tara, cactusi, chiar si cateva imagini de pe vasul Titanic.

Luna iulie ii va aduce pe cei care nu au atins niciodata un mouse si o tastatura, mult mai aproape de mediul virtual. Cu ajutorul acestor instrumente vom reusi sa ii ajutam pe copiii si adultii care vin in acest program de vara, sa isi redescopere pasiunile si de ce nu, sa realizeze cu ajutorul tutorialelor de pe internet, diverse obiecte, care sa le aduca un venit suplimentar.

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe Iulie 11, 2012.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: