Campania ,,Daruim pentru lectura” continua pana la data de 1 iunie 2015


Punct si de la capat…In jur de 30 de carti noi au fost donate in Campania ,,Daruim pentru lectura” organizata in Saptamana Nationala a Voluntariatului la Biblioteca Municipala ,,St. L. Roth” din Medias. Primii care s-au alaturat campaniei noastre si au donat carti au fost: viceprimarul George Petrescu, consilierii locali Dr. Diana Calcatinge, Cristian Marian, Nicorici Gheorghe Constantin, prof. Veronica Radu, prof. Livia Busoiu, prof. Diana Maxim, inv. Camelia Ciugudean, domnul Tamas Kadar, doamnele din cadrul Serviciului Relatii din Primaria Municipiului Medias, doamna Tatiana Albu de la Radio Medias 725, elevii din clasa a III-a C ( Scoala Mihai Eminescu), elevii din clasa a XI D (Colegiul Tehnic Mediensis), Sergiu de la Liceul teoretic ,,St. L. Roth”, doamna Kiss, domnul Andrei Rusu, domnul Dirlosan Vasile, domnul Pop Aurel si beneficiarii de la CITO Medias.
In cadrul Programului ,, Voluntarii cartilor din Biblioteca” din Proiectului ,,Raftul cu initiativa” au fost achizionate alte 35 de titluri noi din partea Directiei Municipale pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret si cu sprijinul PROVOBIS. La cererea tinerilor si a profesorilor vom derula campania ,,Daruim pentru lectura” pana la data de 1 iunie 2015.
Patru tinere, Ioana Duma, Adina Orosan, Andrada Kiss si Ioana Radu vor sa vanda produsele lucrate de ele, pentru a cumpara carti adresate tinerilor, pentru Biblioteca. In acest scop, vom organiza si o expozitie cu vanzare in jurul datei de 1 iunie 2015.

Multumim din suflet tuturor celor care ne-au ajutat in organizarea evenimentului, voluntarilor implicati, tinerilor care au donat obiectele lucrate de ei, beneficiarilor de la CITO Medias care au donat tablouri din gips si tuturor celor care au donat carti adresate tinerilor care vin la Biblioteca, in Campania ,, Daruim pentru lectura”.

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe mai 18, 2015.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: