Program de vacanţă la Biblioteca Municipală ,,St. L. Roth’’


Începând cu data de 4 iulie, la Biblioteca Municipală ,,St. L. Roth’’ se vor derula trei programe de vacanţă în cadrul Proiectului Literatură şi pictură, împreună cu voluntarii în Departamentul CIP – BIBLIONET.

Primul program se va axa pe promovarea cărţilor şi stimularea lecturii în rândul tinerilor, al doilea pe dezvoltarea personală prin organizarea de cursuri adresate persoanelor cu vârsta cuprinsă între 13 – 19 ani şi al treilea pentru seniorii care au nevoie de informaţii în domeniul IT şi al tehnologiei mobile.

Primele activităţi de vacanţă vor avea incluse ateliere de handmade si desen, club de lectură, precum şi prezentarea pachetului Office, cei prezenţi reuşind să realizeze un pliant în Publisher şi un film în Movie Maker. O vacanţă  cu Violetta, Fluturii Irinei Binder şi o cursă de alergare după Domnul TIC sunt doar câteva din atracţiile pentru copiii care s-au înscris până acum la Bibliotecă.

Tinerii aşteaptă cu nerăbdare cursurile în care vor învăţa limbi străine şi îşi vor îmbogăţi cunoştinţele în cadrul activităţilor nonformale, constituind o trupă de teatru pentru a prezenta conceptul de Teatru Forum în luna septembrie, iar seniorii se pregătesc pentru a relua Cercul de călătorii, cursurile de IT şi cele de utilizare a tabletei şi a telefoanelor moderne primite în urma abonamentelor.

Programul de vacanţă se va derula pe perioada celor 3 luni – iulie, august, septembrie, în zilele stabilite împreună cu voluntarii şi beneficiarii Bibliotecii.

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe iulie 7, 2016.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: