Școala Altfel la Bibliotecă


Primăria Municipiului Mediaș, prin Biblioteca Municipală „St .L. Roth” organizează în perioada 27 -28 februarie 2017 atelierul de creație „Legenda mărțișorului”, în cadrul Atelierului de handmade „Șezătoare printre cărți“.

Atelierul se derulează pe parcursul a două zile, între orele 9.00 – 12.00, alături de elevii claselor pregătitoare „Donald“ și „Supereroi“, îndrumați de doamnele profesor pentru învățământ primar Camelia Ciugudean şi Emilia Muntean de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Mediaş.


Biblioteca propune o activitate în afara programei școlare, într-un spațiu plăcut, printre cărți, unde copiii vor putea confecționa mărțișoare, coșulețe și flori, simboluri ale primăverii, utilizând hârtie, carton si lipici. Prin aceste programe culturale și educaționale non-formale se urmărește dezvoltarea prin joacă a creativității, imaginației copiilor și a gustului pentru literatură.


De asemenea, cei mici vor fi familiarizați cu colecția de carte pentru copii existentă în fondul de carte al bibliotecii, vor fi povești despre cărți, eroi și personaje îndrăgite de ei, copiii fiind angrenați în dezbateri despre cărți, filme de desene animate, cântece, într-o atmosferă plină de distracție și voie bună.


Atelierul va fi finalizat cu o expoziție în Sala de conferințe a bibliotecii, după care va putea fi vizitată la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”.

Reclame

~ de Antonela Sofia Barbu pe februarie 27, 2017.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: